Novinky

08.09.2015 08:57

Beseda s ochutnávkou o živé stravě

7.10. 17-19h O živé stravě v kavárně Kaffka v Novém Strašecí - jste srdečně zváni. Rezervace je možná i zde.  
27.08.2015 13:17

Bio Dožínky 13.9. 10 - 17h

I letos budu mít svůj stánek v Nenačovicích. Společně s firmou Augur pro Vás připravíme živý čokoládový dort, medovník, štrůdl, jablečné koláčky, brownees, plněné sušenky a vanilkové rohlíčky… krekry a raw chléb… Také moje knížka Nevšední gurmán (4. rozšířené a barevné vydání) bude k dostání...
26.08.2015 16:55

Zbraslavský jarmark až 17. října 8:30-12:30

Milí přátelé, omlouvám se Vám, kdo jste se za mnou chtěli vypravit na Zbraslavslý farmářský trh už tuto sobotu. Jelikož to vypadá, že bude veliké vedro, tentokrát se nezúčastním z obavy, aby mi mé živé laskominky zcela roupuštěny neodtekly z pultu. A bohužel mi to nevychází ani během září. Určitě...
10.06.2015 18:00

Raw food - živá organická strava

Zvu Vás na 2. workshop v krásném Eco Salonu Rolland. Tentokrát se ještě více naladíme na naši individualitu a souznění s přírodou. Jste srdečně zváni. Raw Food - živá organická strava Co je živá strava a proč pomáhá Živá strava od rána do večera (…a orgánové hodiny) Co mám jíst? Jsme všichni...
21.04.2015 14:42

Křest knihy Nevšední gurmán

Má milá kniha Nevšední gurmán byla konečně řádně pokřtěna. Tohoto náročného úkolu se krásně zhostila Anička Hýžová. Děkuji Ti, Aničko. A děkuji i Martinu Debřičkovi, který slavnostní atmosféru dotvořil tóny svého saxofonu. A děkuji především Vám všem, kdo jste přišli. A v neposlední řadě Eco Salonu...
16.04.2015 20:00

Křest mé knihy NEVŠEDNÍ GURMÁN + workshop

Je to sice už 4. vydání, ale konečně v tvrdých deskách, s barevnými fotografiemi a s přidanými informacemi i recepty (222 receptů živé stravy a rozsáhlé teoretické pojednání o výživě a živé stravě) Křtu bude předcházet workshopu s ochutnávkou.     Další informace...
16.04.2015 18:00

Workshop + ochutnávka

  Náplň workshopu: Teorie i praxe živé stravy, příprava pokrmů, ochutnávka. co je živá strava a proč právě ona rozdíly mezi živou a vařenou stravou o enzymech účinky živé sravy na náš organizmus jak vznikají nemoci a jak na ně Společně si připravíme něco na zub a také to společně sníme...
17.03.2015 18:30

U Aničky Hýžové v Hradce

I Vás srdečně zvu k Aničce do Bazalky v Hradci. Přijďte si poslechnout o živé stravě, ochutnat, příjemně se naladit. Těšíme se na Vás. Rezervace a další informace zde.
28.02.2015 23:22

Nevšední gurmán - 4. vydání

3. vydání knihy Nevšední Gurmán je sice rozprodané, ale 4. vydání - doplněné, s barevnými fotografiemi a v novém kabátku tvrdých desek - se blíží. Mělo by přijít na svět 6. března a pevně doufám, že je budete mít možnost koupit už na veletrhu Miluj svůj život na mé páteční nebo nedělní přednášce....
05.01.2015 23:20

Na Cestách k sobě

Rozhovor na internetové televizi Cesty k sobě můžete shlédnout zde. http://cestyksobe.cz/hana-zapletalova-pri-zive-strave-hrave-a-zdrave-povidani-s-hankou-zapletalovou/7375#

Nevšední Gurmán

 Kuchařka pro zdravé tělo i duši

Kniha je propojením teorie a praxe, vědeckých poznatků a osobní zkušenosti. Čtenář možná překvapeně zjistí, jak mnohé teorie vědy, která ve výživě obvykle opatrně doporučuje od každého trochu, ve skutečnosti směřují ke stravě v její přírodní, neupravené formě, kterou se živili naši předkové ne před 1000 lety, ale před 10 000 lety a dříve.

 

 

Navrch více než 170 receptů - námětů, jak tvořit báječné, zdravé, pestré a především chutné pokrmy z přírodních, tepelně nezpracovaných a u nás dostupných potravin a dalších 50 receptů na jídla kombinovaná – sestavovaná dle zásad dělené stravy a částečně syrová, pro ty, kteří náhlé změny jídelníčku neradi.

 

MUDr. Jiří Lyer, jež se dlouhá léta zabývá problematikou dětské gastro-enterologie a výživy (20let byl krajským ordinářem dětské gastroenterologie) o knize Nevšední Gurmán napsal:

„Knížka je velmi dobře a zasvěceně napsaná, kapitoly dobře sestavené. Také spektrum předpisů široké a s důrazem na zdravou výživu. Kniha vysoce přesahuje průměr dnešních publikací o této problematice. Nezbývá než pogratulovat a popřát hodně štěstí.“

Jiří Lyer, Santé

V Praze, dne 30. 7. 2013

 

4. rozšířené vydání knihy

Rok vydání:                         2015

Počet stran:                         274

Formát:                                155 x 225 mm

Vazba:                                  pevná

Cena:                                    385,-Kč        

87 stran teorie

222 receptů

barevné fotografie, křídový papír

 

Knížku posílám na dobírku.

Poštovné a balné 1 knihy v rámci ČR: 100,- Kč

Knihu můžete objednat zde.

 

„Přirozená léčivá síla uvnitř každého z nás je nejdůležitější silou v procesu uzdravování.“
Hippokrates

 

Pojďme tuto přirozenou sílu podpořit, aby naše tělo a jeho imunitní systém mohly začít pracovat pro nás:

Motto: "Pomozme svému tělu, aby si dokázalo pomoci samo."

Mějme se rádi, hýbejme se (nejlépe na čerstvém vzduchu)

Dávejme svému tělu tu nejlepší výživu - živou stravu.

Jak začít se změnou životního stylu? Ráda Vám pomohu či poradím - kontaktujte mě.

Oblasti v nichž spolu můžeme nalézat odpovědi:

Možné příčiny zdravotních obtíží a nemocí a způsoby jejich nápravy

Co a proč máme jíst, jak potraviny správně kombinovat

Co je detoxikace, kdy ji podstoupit a jak postupovat

Co je živá strava a kdy se pro ni rozhodnout

Jak začít se změnou stravování a životního stylu

Jak skloubit zdravé stravování se zvyklostmi v rodině i jinde

Jak nás ovlivňuje naše psychika a jak můžeme my ovlivnit ji

Jestli a jak hubnout

 

 

Naše zdraví ovlivňuje:

  MYŠLENÍ
Máme rádi sami sebe (i druhé)?
Přijímáme sebe i druhé včetně chyb?
Dokážeme se radovat z toho, co prožíváme (včetně zdravého jídla a pohybu)?
FYZICKÁ AKTIVITA
Aktivní a pasivní odpočinek
Nacházíme v životě seberealizaci?
Najdeme si čas na pohyb na čerstvém vzduchu?
Věnujeme se svým zálibám?
Spíme dostatečně?
STRAVA
Vše co jíme,
pijeme,
dýcháme,
nanášíme si na kůži
 

 

Fotogalerie

/album/zdravivnas1/borsc-u-1-jpg/
/album/zdravivnas1/cocka-zelenejsi-jpg/

Vyhledávání

Kontakt

Zdraví v nás Osluněná Praha 5 Lipence +420 603 404 111

Spolupráce