Novinky

29.08.2016 16:29

Trhy v září a říjnu 2016

Milí přátelé, přijďte si zpestřit zářiové a říjnové víkendy na některé z farmářských trhů. Ráda Vás uvítám u svého stánku s živými/raw dobrotami sobota 3. 9. 8-14 h v Praze na Náplavce neděle 11. 9. 10-17 h v Country Life - Nenačovice - https://www.biodozinky.cz/ sobota 24. 9. 8-14 h v Praze na...
23.04.2016 17:00

Víkendová Cesta k sobě 27. - 29. 5. 2016

živá strava ● jóga ● rodinné konstelace ● muzikoterapie   Informace (nejen) k ubytování: Žabovřeský Mlýn je nádherně, citlivě a s láskou renovované stavení. (Na základech dnešní stavby stával mlýn již od nepaměti. Dle místní kroniky zde dokonce byl kdysi ubytován Jan Žižka z Trocnova....
20.04.2016 08:22

Živé/raw dobroty na Jiřáku již tento pátek 22.4.

Milí přátelé, ráda Vás opět zvu ke svému stánku na živé/RAW dobroty Praha - nám. Jiřího z Poděbrad již tento pátek 22. dubna od 8:00 do 18:00 viz: Jarní bylinky na farmářském tržišti na Jiřáku Chystám pro Vás: Míša řezy, mangový dort, makový a jablečný závin, ovocný „tvarohový“ koláč, dorty,...
07.04.2016 12:10

živé/RAW dobroty opět na Zbraslavském jarmarku

ráda Vás opět zvu ke svému stánku na živé/RAW dobroty Zbraslavský jarmark  (Zbraslavské nám.) již tuto sobotu 9. dubna od 8:30 do 12:30.   Chystám pro Vás: Míša řezy, mangové řezy, makový závin, ovocný „tvarohový“ koláč, dorty, kuličky s překvapením…, semínkové placky, slané košíčky…...
24.02.2016 12:08

Raw dezerty v Pekárně Kabát

Znáte Pekárnu Kabát? Je jednou z mála pekáren, které skutečně dbají na kvalitu. Vystihla bych je takto: Milí lidé a báječné dobroty ze skutečně deklarovaných surovin v té nejlepší kvalitě a s co nejmenším množstvím aditiv, o která nestojíme. Dnes jde Pekárna Kabát nejen za báječnou chutí...
26.01.2016 10:53

Živá strava na jaře

Víte, že astronomické jaro už je tu? Začalo v neděli 24. 1. ve 2:46. Tedy ve chvíli, kdy stálo Slunce ve Vodnáři a Luna v úplňku ve Lvu. Co to znamená? Čím je to pro nás důležité? Co se v tu dobu děje v našich tělech? Je tu nějaká spojitost s jarní únavou? A jak na ni vyzrát? O jaře, přírodních...
13.01.2016 11:15

Již jarně v Českých Budějovicích

Milí přátelé, tento workshop byl z organizačních důvodů přesunut na 23.2. 17h. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás v únoru. Řekneme si, jak předejít jarní únavě, co by v našem jídelníčku na jaře určitě nemělo chybět, jak může při živé stravě vypadat den od rána do večera... i jak se ještě v...
13.01.2016 10:25

Zdraví nejen na talíři

Milí přátelé,   srdečně Vás zvu na půlroční velice komplexně pojatý kurz „Zdraví nejen na talíři“ od 22.1. do 14.6. v A centru v Praze pořádaný mou milou kolegyní Martinou Kučerovou DiS. (více o kurzu zde).   Mým podílem na kurzu bude ca 5h blok o živé stravě s workshopem v sobotu...
19.12.2015 14:00

Živé dobroty na Adventním trhu na Zbraslavi

19. 12. na posledním Adventním trhu na Zbraslavi U Malé řeky budu mít i letos svůj stánek se živými dobrotami. Budou zřejmě Míša řezy, Brownees, dorty, Vanilkové rohlíčky s krémem, plněné kuličky i další sladkosti a také něco slaného. Plánuji i teplou pizzu. Určitě přijďte, moc se na Vás těším. A...
17.11.2015 10:56

Vánoční workshopy

Série tří VÁNOČNÍCH WORKSHOPŮ nás čeká začátkem prosince. Dva budou v Praze: 2. 12. v 17 h již tradičně v Om Yoga Studiu na Kačerově, 8. 12. v 18 h nově na Bořislavce v útulném a milém prostředí regeneračního centra Sedmikráska, a 9. 12. v 17 h a nově i ve 14 h v Českých Budějovicích, kde workshop...

NEVŠEDNÍ GURMÁN

KUCHAŘKA PRO ZDRAVÉ TĚLO IDUŠI

Kniha je užitečným propojením teorie a praxe, vědeckých poznatků a osobní zkušenosti. Čtenář možná překvapeně zjistí, jak mnohé teorie vědy, která ve výživě obvykle opatrně doporučuje od každého trochu, ve skutečnosti směřují ke stravě v její přírodní, neupravené formě, kterou se živili naši předkové ne před 100 nebo 1000 lety, ale již před 10 000 lety a dříve.

Navrch více než 170 receptů - námětů, jak tvořit báječné, zdravé, pestré a především chutné pokrmy z přírodních, tepelně nezpracovaných a u nás dostupných potravin a dalších 50 receptů na jídla kombinovaná – sestavovaná dle zásad dělené stravy a částečně syrová, pro ty, kteří náhlé změny jídelníčku neradi.

MUDr. Jiří Lyer, jež se dlouhá léta zabývá problematikou dětské gastro-enterologie a výživy (20let byl krajským ordinářem dětské gastroenterologie) o knize Nevšední Gurmán napsal:

„Knížka je velmi dobře a zasvěceně napsaná, kapitoly dobře sestavené. Také spektrum předpisů široké a s důrazem na zdravou výživu. Kniha vysoce přesahuje průměr dnešních publikací o této problematice. Nezbývá než pogratulovat a popřát hodně štěstí.“

Jiří Lyer, Santé

V Praze, dne 30. 7. 2013

 

4. rozšířené vydání knihy

Rok vydání:                         2015

Počet stran:                         274

Formát:                                155 x 225 mm

Vazba:                                  pevná

Cena:                                    385,-Kč        

87 stran teorie

222 receptů

barevné fotografie, křídový papír

Knihu zasíláme na dobírku. Poštovné a balné při zaslání 1 knihy v rámci ČR činí 100,-Kč.

 

Knihu lze objednat zde.

Vyhledávání

Kontakt

Zdraví v nás Osluněná Praha 5 Lipence +420 603 404 111